Frukostmöte Connect: Framgångsrikt Entreprenörskap 1/12

Frukostmöte Connect: Framgångsrikt Entreprenörskap 1/12

Frukostmöte ”Framgångsrikt Entreprenörskap” Per Henriksson – ”Failure is an option” & Björn Brorström – ”Högskolans nya organisation möter näringslivet”

Frukostmötet är i serien ”Framgångsrikt Entreprenörskap”.
Ett samarrangemang mellan Connect Sverige Region Väst och Högskolan i Borås, i syfte att sammanföra näringslivet och akademin.

Tid och plats

Datum: 2016-12-01
Tid: 07:15 – 08:45
Plats: Högskolan i Borås, Allégatan 1, Borås
Anmälan: Anmäl dig här

Denna serie vänder sig till dig som vill finna; inspiration i företagandet, nätverka med näringslivet i Borås Sjuhärad, du som är student eller arbetar på Högskolan och vill skapa ett kontaktnät med näringslivet, du som vill inspireras till framgång.

Per Henriksson: Intraprenör med bagaget fullt av misstag och lärande. En ingenjörsexamen tog Per in på teknikbanan och han upptäckte snart att affärerna var roligare än tekniken. Ett antal år i skolbänken med trebokstavsutbildningar – IHM, IFL och MBA tog honom in i mediavärlden. Tidigt insåg han att den digitala affären blir den förhärskande. Så från några marknadschefsjobb på Bonnier och Stampen till landschef på eBay och slitsamma år som entreprenör i mobilutveckling har han en fantastisk kul tid på PS. Alla kan lyckas, det svåra är att hantera ett misslyckande.

per-h

PS Onlineauktioner är ett bolag från Svenljunga som bl.a. uppmärksammats av London Stock Exchange som ett av 1000 mest inspirerande företag i Europa. Per kom in som extern VD december 2013 och sedan dess har företaget haft gjort en fantastisk tillväxtresa i Norden.

Björn Brorström: Björn Brorström är rektor vid Högskolan i Borås sedan 2011. Björn har en lång och gedigen akademisk karriär i ryggen och är professor i företagsekonomi med tidigare uppdrag i ledande funktioner på såväl Göteborgs Universitet som på Högskolan i Borås. Björn är mycket engagerad i högskolans samarbeten med olika aktörer och kommer att fokusera på de strukturer och arenor som finns för att nå samarbeten med Högskolan i Borås, dess studenter och dess personal.

HÖGSKOLAN I BORÅS Björn Brorström - rektor

Matchmingel: På mingeltiden under själva frukosten har du som är arbetsgivare och behöver rekrytera till jobb, examensarbete eller praktikplats, möjlighet att träffa intresserade alumner och studenter. Det är en chans för alla parter att använda tiden till att hitta rätt jobb, en ny kollega eller enbart byta erfarenheter och få nya kontakter.