Salong Cirkulär

Salong Cirkulär

Vill du ta del av Sveriges Innovationsriksdag men har ingen biljett? Är du nyfiken på cirkulär ekonomi? Då ska du komma förbi salongen i Do-Tank Center, 10-11 april! Här passar vi på att visa upp många av de cirkulära, hållbara och innovativa projekt som finns i Västsverige.

Allmänheten, anställda och studenter vid Högskolan i Borås är välkomna att besöka vår salong som arrangeras utanför det ordinarie programmet för Sveriges Innovationsriksdag 2018. Det innebär att just denna aktivitet är öppen för samtliga intresserade.

I Salong Cirkulär kan du bland annat få information om Möbelbruket, Wargön Innovation, Re-Textile och många fler initiativ. Passa på att kolla in alla häftiga projekt, sitt en stund, ta en kaffe och prata med dina kollegor, studiekamrater eller knyt kontakter.

Plats: Do-Tank Center,
Textile Fashion Center, Borås
Till höger om byggnadens utgång i entréplan
Tid: 10 april 13:00-17:00, onsdag 11 april 10:00 – 16:00

Ingen anmälan krävs. Välkommen!

För mer information eller frågor, kontakta:

Heidi Hautajärvi, Science Park Borås
heidi.hautajärvi@scienceparkboras.se

Medverkande:

RE:Source
KAP Sweden
Digimode
Something Borrowed
Wargön Innovation
Västra Götalandsregionen
Circular Textile Hackathon
DigiMode – Passion for Fashion
NAVET
Sotenäs Symbioscentrum
Innovation Square
Re:textile
Möbelbruket