Arbetsmarknadsdagarna STARK

Arbetsmarknadsdagarna STARK

STARK är Högskolan i Borås arbetsmarknadsmässa, där du och din organisation får chansen att träffa våra studenter. Söker du nya medarbetare? Har du ett utvecklingsprojekt som skulle kunna genomföras som exjobb av en student? På STARK har du möjlighet att visa vad ni har att erbjuda högskolans studenter.

Välkommen att delta som utställare på STARK och ta tillvara på ett ypperligt tillfälle att marknadsföra din organisation mot studenter och personal på Högskolan i Borås. STARK har årligen ett 90-tal utställare och besöks av studenter från högskolans områden inom administration, bibliotek och information, ekonomi, HR och personal, informationsteknologi (IT), pedagogik, teknik, textil och mode, vård och webb.

I år anordnas STARK på onsdagen och torsdagen 24-25 januari 2018. Välkommen med er anmälan senast 8 december!

Till anmälningsformuläret för STARK