Innovationslabb 6-7 maj i Göteborg: Smarta framtida boenden

Innovationslabb 6-7 maj i Göteborg: Smarta framtida boenden

Hur ska framtidens boenden och kvarter se ut? Många aspekter kring boendet är just nu under utveckling och förändring. Business Region Göteborg vill boosta innovation kring dessa frågor genom ett innovationslabb som genomförs tillsammans med Klimat2030, där Science Park Borås är med. BRGs innovationslabb handlar alltid om att involvera alla olika kompetenser i innovationsprocessen. Nu söker vi tjänstemän och personer ur näringslivet intresserade av boendefrågor, som vill vara med och workshoppa tillsammans om denna fråga. Dessutom med chans till finansiering för den gemensamma idén.

Johanna Lindblad som är projektledare på Science Park säger att dagarna är extra intressanta för personer från aktörer som arbetar med produkter som inreder badrum,  hemmakontor, matplatser, men även personer från bostads- och fastighetsbolag.

– Vi erbjuder deltagande aktörer, förutom att bidra, även en ökad förståelse för hur framtidens boende och kvarter kan komma att se ut. Alltså en möjlighet att framtidssäkra sina erbjudanden, säger Johanna Lindblad.

När: 6 maj 13-16 samt 7 maj 9-16
Var: Scandic Crown, Polhemsplatsen 3, Göteborg

Läs mer och anmäl dig på Business Region Göteborg webb

Kontakta, Johanna Lindblad på Science Park Borås om du önskar mer information.