Webinarium – Möjligheternas förmiddag

Välkommen till en förmiddag full av möjligheter till nya affärer den 5 juni!

RISE, Science Park Borås och IUC Sjuhärad bjuder in till tre kostnadsfria online-seminarier där föreläsningar varvas med frågor och diskussion. De tre passen är fristående och du kan välja vilka du vill vara med på.

Anmäl dig senast den 28 maj genom att klicka här, välja pass och och bekräfta i nästa steg.

Pass 1, kl 08.30-09.30.
Möjligheter med Big Science som ny marknad för små och medelstora företag!

Big Science Sweden som uppgift att skapa förutsättningar för svenska företag att leverera utrustning, material och tjänster till stora forskningsanläggningar runt om i världen. Vi arbetar med att söka upp företag och visa på möjligheter till affärer och teknikutveckling.
Läs om Big Science Sweden här!


Sven-Christian Ebenhag

Efter en kort introduktion berättar Sven-Christian Ebenhag på RISE och Big Science Sweden om möjligheterna som finns att bli leverantör och hur det går till i praktiken. Ni får möjlighet att ställa frågor direkt och vi rundar av passet med information om nästa steg för den intresserade.

Pass 2, kl 09.45-10.15
Möjligheter med regional finansiering till utvecklingsaktiviteter!

Västra Götalandsregionen har som uppdrag att tillsammans med andra organisationer hjälpa företag med utvecklingskapital och gör det möjligt för dem som vill utveckla en idé eller starta företag att få tillgång till kostnadsfri rådgivning och kompetensutveckling.
Läs om regionens utvecklingsarbete här!


Marianne Gustafsson

Regionutvecklare Marianne Gustafsson på Västra götalandsregionen berättar om vilka möjligheter med stöd till utveckling som finns att ta del av för små och medelstora företag.

Pass 3, kl 10.30-12.00
Möjligheter med hållbara och cirkulära affärer i en ny tid!

Hur tänker vi rätt och vilka steg bör vi ta i praktiken för att stärka våra affärer och skapa en hållbar lönsamhet?

Vi får i detta passet lyssna till Johan Dahlström som är hållbarhetsexpert utifrån ett affärsperspektiv på RISE och Erik Valvring som är expert på cirkulära affärsmodeller på Science Park Borås.
Vi inleder passet med en kort introduktion och avslutar med tankar kring ett nästa steg för den som är intresserad att gå vidare i sin utveckling.


Johan Dahlström
RISE


Erik Valvring
Science Park Borås