Lär känna vår verksamhet och se personerna bakom den

Printscreen av verksamhetsberättelse
I verksamhetsberättelsen lyfts bland annat internationella samarbeten och projekt fram.

Vill du veta mer om verksamheten på Science Park Borås? I vår allra första verksamhetsberättelse, för 2020, berättar vi med stolthet vad vi gör.

Erik Bresky, chef på Science Park Borås, kommenterar i verksamhetsberättelsen:

”I början av 2020 kom en pandemi som ändrade spelreglerna för alla och skyndade på processerna.  Mitt i detta ser vi på Science Park Borås allt tydligare behov av neutrala arenor för att finna lösningar på såväl stora som små samhällsutmaningar och att skapa nya affärsmöjligheter. Både nationellt och internationellt ser vi hur viktigt det är att koppla tillväxt och investeringar till Agenda 2030 och att affärer ska bidra till en hållbar utveckling”.

I verksamhetsberättelsen lyfts bland annat samarbetet med Stanford University i USA, producentsansvarsutredningen där Science Park Borås hållbarhetsstrateg Birgitta Losman var regeringens särskilda utredare, framtagandet av en produktionslina för att tillverka skyddskläder i samband med coronapandemin, F/ACT Movements aktiviteter och bildandet av ett nätverk för köpcentra.

Ett inslag i verksamhetsberättelsen, som är den första för Science Park Borås, är vi har valt att också presentera personerna bakom verksamheten.

Ta del av verksamhetsberättelsen

Text: Solveig Klug