15:e Juni: Kan Västsverige bli Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode

Den 15 juni samlas vi i ett digitalt event för att presentera Västsverige – Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode.

DU bjuds in att vara med!

Den 15 juni presenterar vi ett förslag på hur Västsverige kan bli Europas innovativa spets och kreativa mylla för cirkulär design inom textil och mode.

Under våren har en lång rad företagsintervjuer genomförts och fem expertgrupper har fördjupat sig i vilka insatser som förenar cirkulär omställning med framgångsrikt entreprenörskap. Ur det har myllan tagit form och några spetsar valts ut.

Välkommen tisdag den 15 juni kl 14-16 – digitalt event
Inbjudan och program till 15 juni pdf 

 

Anmäl dig här

 

Vi har goda förutsättningar

I Västsverige finns en mycket starkt innovationskraft och entreprenörskap för utveckling inom textil och mode, även i ett internationellt perspektiv. I branschen finns ett engagemang för hållbar utveckling och cirkulär ekonomi för att möta framtidens kunder. Politiker i Västra Götaland har ambitioner att bidra till en hållbar omställning i en kraftsamling för cirkulära affärsmodeller med textil- och modebranschen som föregångare.

Vi har helt enkelt mycket goda förutsättningar till utveckling för att bli Europas innovativa spets. Och det vill vi ta vara på tillsammans med dig!

Inom de närmsta åren kommer stora förändringar inom EU som kommer påverka företagen med ex Green Deal och Circular Action Plan. Den förändringen vill vi ta vara på och skapa en innovativ cirkulär arena som ger företagen de bästa förutsättningarna för att bli vinnare på framtidens marknad.

Anmäl dig här

Sista anmälningsdag 15 Juni, kl 11:00

Eventet arrangerar av Västra Götalandsregionen i samarbete med TEKO och Science Park Borås.

Kontaktperson för frågor: Erik Valvring – erik.valvring@hb.se