Lag Innovation Sjuhärad tvåa i Företagsstafetten

Tävlingarna i samband med World Cup Ulricehamn inleddes redan på fredagen när Företagsstafetten utmanade näringslivet i Sjuhärad. 41 lag med fyra åkare i varje stakade eller stapplade sig runt 1,3 kilometer var och inte helt otroligt kom lag Innovation Sjuhärad på en åtråvärd andraplats.

Påbackad av en ordentlig hejaklack från Science Park Borås, Smart Textiles, Connect Region Väst, KMPG och Hive & Five gav sig Erik Bresky från Science Park Borås, ut på den första sträckan i Företagstaffeten. Erik gjorde en stark instats och gav andraåkaren, Ove Lillestöl från Västsvenska Handelskammaren, en bra utgång på den andra. Mikael Ringheim från Swedbank Sjuhärad tog sig an den tredje sträckan med bravur och Joakim Thureson från IUC spurtade sig till en andraplats, hack i häl på Veidekke som knep förstaplatsen.

Lag Innovation Sjuhärad firade andraplatsen tillsammans med hejaklacken på after skin som följde. Självklart fanns Innovation Sjuhärad även representerade på världscuptävlingarna under helgen. Ryktet säger att den följdes från VIP-läktaren alldeles bredvid H.M. Kungen. Nu pågår träningen för fullt inför företagsstafetten 2019 och ambitionen är att medverka med fler lag för att ta minst en pallplats även i nästa upplaga.

Relaterad nyhet:

http://www.bt.se/sport/feststamning-pa-foretagsstafett/