Agenda 2030 i Väst – forumträff

Hur främjar vi konsumtionsmönster som bidrar till de Globala målen?

I samarbete med Högskolan Borås och Nätverket GAME välkomnar vi näringsliv, akademi och samhällsaktörer i Västsverige till en forumträff med Agenda 2030 i Väst på Do Tank Center i Borås den 9:e april, om en av Sveriges största utmaningar i arbetet med de Globala målen.

Forumträffen bjuder på flera inspirerande inspel om hållbara konsumtionsmönster samt en workshop där vi tar oss an den gemensamma utmaningen: Hur utbildar, guidar och inspirerar vi våra unga att konsumera mer hållbart?

Tid: Tisdag 9 april, 12:45-16:00

Plats: Science Park Borås, Do Tank Center, Skaraborgsvägen 3A, Borås

Arrangör: Nätverket GAME i samarbete med Högskolan i Borås och Borås Science Park

Anmäl dig här senast den 1 april

Har du inte hunnit anmäla dig? Kontakta birgitta.losman@hb.se