Svensk design i unik film om samverkan med respekt för naturen

”Respect – ett inre svensk designperspektiv på hållbarhet”  är en film producerad av Interior Cluster Sweden i syfte att stödja svenska möbelföretag för att stärka sina internationella relationer och göra den svenska möbelindustrin mer synlig för världen. Filmen, som är producerad av Interior Cluster Sweden, är gjord i samarbete med bland andra Science Park Borås.

 

 

Filmen är tänkt som en röst för de hållbara perspektiv som karakteriserar den svenska möbel- och interiörindustrin och representerar Sverige som den designnation vi är idag. Filmen är gjord tillsammans med Abstracta, Blå Station, Fabrikant, Glimåkra i Sverige, Kinnarps, Källemo, Lammhults, Materia, NC Nordic Care, Nola, Offecct, Skandiform, Stolab, String, Zero och Örsjö. Med hjälp av Carlssons Smide, Gemla Fabrikers, Målerås glasbruk, RISE, Science Park Borås, The Swedish School of Textile, WOG metall, Åberg & Söner, Jonas Bohlin, Lisa Hilland och Charlotte von der Lancken. Åby / Tjureda bandyhall, Telekonsultarena, Öjaby Herrgård, Asa Herrgård, Envall Productions med Vingalandslag. Läs mer om Interior Cluster Sweden, en samlingsplats för möbel- och inredningsbranchen i Sverige, här.

Filmen, som är producerad av Interior Cluster Sweden i samarbete med bland andra Science Park Borås,  blir en röst för de hållbara perspektiv som karakteriserar den svenska möbel- och interiörindustrin och representerar Sverige som den designnation vi är idag.