Hon provade delnings- och gigekonomi – nya erfarenheter inspirerar till fortsättning

Kan delnings- och gigekonomin förändra världen och oss som lever i den? Den frågan ställer sig författaren Maria Eriksson i sin nya bok Delad: Min berättelse om tillit, teknik och att hyra ut sin toalett (Volante, 2020).

Vi på Science Park Borås är övertygade om att delningsekonomi är en viktig del i omställningen till en mer hållbar värld. Vi vill därför att så många som möjligt ska få möjligheten att lyssna på den intervju som gjordes med Maria Eriksson i P1 Morgon (6 augusti 2020) om hennes erfarenheter kring delningsekonomin och den nya boken.

Maria Eriksson är före detta ledarskribent, talare och numera författare. Hon sökte svar på frågan om delnings- och gigekonomin kan förändra världen och oss som lever i den, genom att för fyra år sen säga upp sig för att leva fullt ut i den nya delningsekonomin under ett år.
Nu har hon skrivit en bok om sina erfarenheter och om dessa berättar hon i P1 Morgon. Länk här.