Erik Bresky om 2020 och vikten av hållbar utveckling

 

”Det har varit ett märkligt år i år och vi är inne i en form av normaliserat annorlundaläge med COVID19.

På något sätt har vi länge pratat om vikten av att ställa om, klimathot, nyttjande av ny teknik, polariserade samhällen och andra liknande ämnen. Och så plötsligt, har vi en pandemi som ställer om spelreglerna för alla.

Mitt i detta ser vi allt tydligare behovet av neutrala arenor för att finna lösningar på såväl stora som små samhällsutmaningar och att skapa nya affärsmöjligheter. Både nationellt och internationellt ser vi allt mer hur viktigt det är att koppla tillväxt och investeringar till Agenda 2030 och att affärer ska bidra till en hållbar utveckling.

Att Science Park Borås kan vara med och skapa en förflyttning för företag och samhälle till en mer hållbar värld kan låta pretentiöst, men det är en härlig drivkraft för oss. Genom våra olika projekt och plattformar, kopplat till omställning och att skapa mer långsiktiga och hållbara affärer genom cirkulär ekonomi, känner vi stor tillförsikt inför 2021 och att vi tillsammans kan göra skillnad.

Tillsammans åstadkommer vi mer och med dessa rader vill jag och mina kollegor på Science Park Borås tacka för gott samarbete och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Var rädda om er!”

 

Erik Bresky