28 maj, 4 och 6 juni: Hållbart Näringsliv

Nu är det dags! Nu bör varje företag utveckla och förfina sina affärsmodeller till att bli både lönsamma och hållbara för samhället. Vill du ha stöd i ert hållbarhetsarbete? Våra föreläsare ser framemot att få möjlighet att fördjupa diskussionen om hur du som företagare kan ta nästa steg för att bidra till att uppnå de Globala Målen.

Delta i webbinarier och workshops i serien HÅLLBART NÄRINGSLIV. I våra digitala träffar har du under 2021 en unik chans att bolla företagets frågeställningar med Lotta Amsén och Erik Valvring med flera. Träffarna är en fortsättning på webbinarieserien som genomfördes 2020. Varje tillfälle inleds med en kort föreläsning och fortsätter med interaktiv diskussion och samtal. Målet är att utveckla ert företag och framförallt hur ni värderar ert hållbarhetsarbete ur ett lönsamhetsperspektiv.

Boka in vårens webbinarium i kalendern:
28/5 kl 10:00-11:00
4/6 kl 10:00-11:00
18/6 kl 11:00-12:45

Anmäl dig här senast den 24 maj!
Du kommer få tillgång till förberedande material inför våra träffar så att du kan få ut så mycket som möjligt av varje pass.

HÅLLBART NÄRINGSLIV arrangeras av Science Park Borås och Borås INK i samarbete med Textile & Fashion 2030, Circular Hub, TEX! Marketplace Borås, IUC Sjuhärad, Miljöbron, Connect Sverige, Drivhuset, Almi, Boråsregionen och Västra Götalandsregionen.