28 mars: De nya lagförslagen för mode och textil och hur vi kan tänka kring dem

EU har antagit en strategi för hållbara och cirkulära textiler och flera lagförslag ligger på bordet för svenska företag inom mode- och textilbranschen. För att förstå mer om vad som händer och vara redo när det är dags bjuder vi en gång i månaden in experter som kan berätta mer om vad som är på gång och guida oss igenom enskilda förslag.

Magnus Nikkarinen, näringspolitisk expert – och hållbarhetsansvarig på Svensk Handel, är först ut. Magnus ger oss en helhetsbild av vad vi kan förvänta oss de närmaste åren. När träder de första lagarna i kraft? Vilka är de? Kan vi förbereda oss? Hur ska vi tänka?

När: 28 mars kl. 8.30-10
Var: Business Region Göteborg, Östra Hamngatan 5, Göteborg eller digitalt

Seminariet är en del av Business Region Göteborgs nystartade initiativ Fashion, Facts and Fun. Det är ett samarbete med Swedish Fashion Council och en del av den regionala satsningen Textile Movement.

Läs mer och anmäl dig här