30 mars: Frukostwebinar: Digitala möjliggörare för framtida lönsamma cirkulära affärsmodeller

Välkommen till ett frukostwebinar tillsammans med Textile & Fashion 2030, Circular Movement och Borås INK! Ta del av spännande presentationer om cirkulära affärsmodeller samt hur effektiv logistik och datadrivna flöden kan öka lönsamheten.

En av nycklarna till att skapa en lönsam cirkulär affärsmodell är att ha en effektiv logistik och smarta datadrivna flöden. Ett sätt att uppnå detta är genom att ge varje plagg eller textil produkt en unik digital identitet. På det här webbinariet kommer vi att berätta om ett nytt plugin som har utvecklats inom Science Park Borås som en del av Circular Movement. Pluginet möjliggör för hantering av unika digitala identiteter genom användning av RFID-chip av typen NFC och är utformat för att fungera som ett verktyg i digitala flöden.

NOT SO ORDINARY, som redan nu har skapat en plattform för uthyrning av kläder med hjälp av smart teknik för datainsamling, deltar också på webbinariet och delar med sig av sina erfarenheter av att hjälpa varumärken ställa om cirkulärt.

Vill du lära dig mer om hur denna teknik kan skapa nya möjligheter för hantering av textila produkter och generera  intäktskällor? Ta då chansen att lära dig mer om detta spännande plugin och hur det kan komma att förändra textil- och modeindustrin!

Datum: 30 mars kl 08.30 – 10.00

Plats: Digitalt via zoom

Program

  • IntroAnett Aldman, Science Park Borås
  • Circular Movement, Therese Bengtsson, Science Park Borås
  • Beskrivning av plugin, Mathias Bräck, Science Park Borås
  • Introduktion av företaget NOT SO ORDINARY, Madeleine Sääf, Borås INK
  • Pitch, Jenny Johansson & Lina Carlsson, NOT SO ORDINARY
  • Frågestund

Anmäl dig här!