30 maj: Hur fungerar digitaliseringsverktyg 2023, vilka genvägar finns det och vad är egentligen Clo 3D?

Välkommen till ett mini-event där du får lära dig mer om digitalisering och hur det kan hjälpa dig att effektivisera din arbetsprocess!

Mathias Bräck och Amelie Olesen, som båda är en del av Science Park Borås innovationsmiljö DO-tank Center, kommer att guida dig genom mjukvaran Clo 3D och andra digitaliseringsverktyg för 2023 och visa hur vi kan digitalisera befintliga mönster i exempelvis kartongformat.

Det här evenemanget riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om digitalisering och hur det kan användas för att optimera arbetsflödet inom olika branscher. Oavsett om du är designer, ingenjör, arkitekt eller helt enkelt intresserad av att lära dig mer om digitala verktyg, så är du välkommen att delta.

Anmäl dig här!