Var med och utmana textilbranschen i första upplagan av Booster!

I Booster låter vi studenter, genom skräddarsydda case, inspirera, utmana och lära företag mer om hur de hållbart kan stärka sin verksamhet.

Den hållbara omställningen sker inte tillräckligt fort. Det vill vi skynda på. I Booster möts företag och studentgrupper i caselösning med hållbarhet som kärna. Projektet pågår under en månads tid under april-maj 2019 med fokus på textilföretag i Sjuhärad.

Boråsregionen är hjärtat i svensk textilindustri. Där finns kunskap, nätverk, studenter, företag och initiativ. Det är den naturliga arenan att mötas på.  Med hjälp av studenter och erfarna arrangörer hjälps vi åt att hitta idéer till lösningar för några av de hållbarhetsutmaningar som branschen står inför.

Vi vill hitta synergier, inte bara mellan studenter och företag, utan också företag emellan. Därför består Booster av två träffar där vi delar och diskuterar studenternas resultat.

Booster arrangeras av Miljöbron, tillsammans med Science Park Borås, Inkubatorn i Borås och Drivhuset i Borås. Välkommen!

Läs mer och anmäl ert textilföretag på http://miljobron.se/vast/booster/