God Jul och Gott Nytt År!

Under årets sista timmar är det alltid spännande att försöka summera året som gått och samtidigt titta framåt. Utöver att man slås av hur snabbt tiden går så är det fascinerande och inspirerande att få vara med och navigera i en snabbrörlig och oförutsägbar omvärld som karaktäriseras av osäkerhet, komplexitet och oberäkneliga händelser. 

Att Science Park Borås kan vara med och skapa en förflyttning för företag och samhälle till en mer hållbar värld kan låta pretentiöst, men det är en härlig drivkraft för oss. Genom våra olika projekt och plattformar, kopplat till omställning att skapa mer långsiktiga och hållbara affärer genom cirkulär ekonomi, känner vi stor tillförsikt inför 2023 och att vi tillsammans kan göra skillnad.

Tillsammans åstadkommer vi mer och med dessa rader vill jag och mina kollegor på Science Park Borås tacka för gott samarbete och önska er en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Var rädda om er och ta hand om era nära och kära!
Erik Bresky, chef Science Park Borås