Save the date: Nationell verkstad för hållbara livsstilar 23-24 oktober

Save the date: Nationell verkstad för hållbara livsstilar 23-24 oktober

Temat på årets konferens i Borås är Nya värden för världen. Under två dagar 23-24 oktober ges möjligheter att inspireras och dela erfarenheter i arbetet för en mer miljömässigt hållbar konsumtion. Testa dina egna idéer inom hållbara livsstilar och affärsmodeller, gör verkstad tillsammans med andra samt ta del av aktuell forskning och inspireras av varandra. Boka in dessa datum redan nu!

Utgångspunkten är morgondagens konsumenter, de nya konsumtionsmönster som växer fram och hur företag och organisationer kan ställa om för att skapa nya värden som möter dessa behov. Konferensen kommer också att ge möjligheter till fördjupning och dialog kring hur framtidens hållbara affärsmodeller kan se ut.

– Vi vänder oss till personer och organisationer inom både offentlig sektor och näringsliv, där vi tillsammans kan göra verkstad för att skapa hållbara livsstilar, säger projektledare Johanna Lindblad på Science Park Borås.

Om konferensen

Science Park Borås arrangör i nära samarbete med Borås Stad. Medarrangörer är Konsumentverket Forum för miljösmart konsumtion och Naturvårdsverket.

Närmare information om tider med mera kommer allteftersom programmet färdigställs. En hemsida kommer att lanseras under juni.

Har du frågor redan nu, eller vill du eller din organisation aktivt medverka i planeringsarbetet och genomförandet, tveka då inte att kontakta Henrik Grönberg, kommunikatör Science Park Borås.